Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För solen finns hos dig.kära.


Steg



Du har passerat gräsytan nu och sitter
darrande

på en sten bredvid vägen
vi alla går.

ny uppstigen från gravarna

-

dina ögon är öppet förfasade
men du sitter stilla

och jag hör ditt skratt

ett och ett i sänder.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP