Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll käften


ifall man har lust kan man öppna käften
så kan man svälja allting som kommer in där
tåg, gamla mockasiner, någon barndom
kanske ens egen. lyckad eller olycklig, det väljer man själv
utifrån alla ideal och erfarenheter.

man kan svälja saliv gång på gång
och hålla käften
ifall man vill vara ohörd och om man trivs bättre som åskådare eller kanske rent utav som en tolkare av samtiden. skriva dikt och verklighet i samma bok och sluta gapa efter mer än det man orkar med.




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-11 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här gillar en gammal punkrocker som jag. Bra sammansättning.
2010-11-14

  Catharina Edin VIP
En riktigt bra text, som jag verkligen tyckte om att läsa!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP