Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Juan.



Bredvid, han hamnade så
som en smörklick på mackan
men det var okej

solen lyser bara åt ett håll i taget

förstod han då han vandrade
sen natt

Bli hos mig tänkte han

påläggskalven, under
sin resa bland oss vetemackor här på jorden.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP