Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägrad, men inte mer.

Hur vi halvade blev osagt
som en oanvänd saffrans fralla, lysande gul
jag skulle aldrig förätit mig

sa du

men jag skulle

sa jag

Jag skulle förhävt mig så att själva myrmarken lyfte ur sitt guldgula skal och jag
skulle ha saftat mig förmer

än regnet förmått och jag skulle haft

älskat

som det sista.



Men du hörde inget där du stoppade eftertänksamheten in i munnen

men jag hungrade

efter sött.//



Du är den vackraste man

jag någonsin mött.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-11 22:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Denna var suverän. =)
2010-11-12

  Junitvillingen
Annorlunda - och så läckert sensuellt. Wow!!
2010-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP