Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hetta över min kropp.


Här har vintervilan dalat som
våt och fuktig dröm

min näsa den har snytit sig så
den är röd och öm

nattens drömmar vinklar sig
öppen och sedd

jag är glad om jag slipper hosta
nyspapper beredd.

slipprig våt du sänker dig
med sänkammarblick

jag fick nog och snöt mig
jag nös då jag gick

virus sprid dig inte mer
älskligt ber jag dig om det

pannan min den värker dig
av förkylning varm och het.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-11 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP