Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flod



Du har inget regn

där du är

och jag vet att du ler och jag vet

att dina klackar är höga och jag

vet

att du älskar och jag vet

att

du inte är här.

och hjärtat blev lite tyngre

slag för saknads slag.

unge bli vid min sida.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP