Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grepp

Som en
ytters liten

minimal

(ja så smått att ögat ej kan uppfatta)

ha dig ha dig ha dig

väntan

Som att vänta på gatlysen som aldrig tänds här ute


i ödemarkerna.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP