Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlar

Hon är redan flugen bort.

Förvriden står stammen som hon lämnat kvar, ingen gåva men väl ett monument.

ingen ristning i barken.

Bara han som vilar på knä, väntande på vad som
aldrig ska komma igen.

Lämnandet i det svarta kan vara så
vackert ändå när det begråts

av
den som band.





Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-13 09:16



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint.
2010-11-15

  Junitvillingen
Åhhh vad du kan Yrre!! Så vackert flätade ord som blir till denna berörande pärla - underbar läsning:-)))
2010-11-13

    Max Poisé
Snyggt virkat alster!
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP