Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messias









Det fanns en ung man en gång


Liggandes i sin isoleringscell





Sade han sig vara Messias...



Guds son är en förrymd fånge av vårt samhälle


Han har knivar som han beställt på postorder


Han säger han ska mörda de osanna


Han tycker om hiphop och Eminem






Och längtar hem...







Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75