Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen min III



Den nya vännen
som
du har.
Sitter hon uppe
lika länge som jag gjorde?

Fäller hon tårar
för dina sorger,
och rör
vid ditt hjärta
så bara du känner.

Brukar hon
dela din glädje
från
topp till tå.
Eller brukar hon skratta
så där fint
som jag alltid gjorde.

Din nya vän
älskar hon dig
i hemlighet.
Precis
som jag brukade.
För ditt namn
visste bara mitt
hjärta.




Fri vers av Manal
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-12-01 00:31



Bookmark and Share


  Smultris
Du når fram till mitt hjärta med dina ord, dina frågor...

Vemodigt men vackert...
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal