Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sent


Det var först

efter din död

frågorna ställdes

Vi kunde inte längre

få några svar




Fri vers av eva m h
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 00:24



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Evighetens undran och ovisshetens känsla...
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

eva m h