Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen min IIII


Om jag ska
vara ärlig.
Så tror jag
att vännen
din
fanns precis intill dig.
Men jag
var hundratals
mil ifrån dig.

Så du valde
den lätta
vägen.
Alla behöver
vi kärlek
och du valde
den nära intill.

Men hjärtat mitt
du glömde bort
en liten sak.
Att jag faktiskt
fanns
rakt in i
ditt hjärta.

Hur nära skulle jag finnas?




Fri vers av Manal
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-12-01 00:38



Bookmark and Share


  Smultris
Attans, så du berör med dina ord... det riktigt svider....
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal