Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta.kära



Hör din röst genom
telefonen,
fler världar i från och din
röst så liten
och hur du berättar
att den äter hela
dig och jag bara
hoppas att det finns
en
liten bit kvar
för mig att
hålla i
morgon

ungen min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP