Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakgården var en sagovärld sa du





hur kan jag
utelämna orden
utestänga dig


undanfly den svallvåg av du


du du kan inte, jag kan inte säga
jag älskar dig


så jag famlar ordblint bland grönskande drömmar och alléer av hopp
















Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-11-14 20:50



Bookmark and Share


    Tea Alex
Du skriver så drömskt. Jag blir alldels lycklig. :)
2010-11-18

    ej medlem längre
så väl du går bland orden, så nära och sanna de är. tack.
2010-11-17

  Elisabeth VIP
Så fint. Bara fint.
2010-11-14

  Valdemar Anders
Gillar den! Absolut!
2010-11-14

  Fallgirl
Gillar mycket. Igenkännande. "Alléer av hopp"--Tjusigt!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött