Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv.




För det där vi
alla
tar för givet men en del
inte har och allt
det hela som var som
förlorat för
mig och de mina men
som nu har
kommit tillbaka och
som man inte längre
behöver sakna
vid bordet när man samlas
För det där
livet
oförfalskat
i mig och i dig dotter
tack.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-15 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP