Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stark som en björn.


Här har du, Man.



För allt, tysta.

Jag kan vänja mig vid dig.

Såsom du talar utan mina genvägar och

hur jag förstår dig utantill.

Jag har dig väl läst.

Dina ord har byggt min kudde och
du vilar hos mig.

andetagen om och om igen.

Din rygg är klädd. Den är packad och
redo.

Min är litet böjd, ännu.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-18 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP