Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven ur hjärtat.


Vännen min IIIII



Ibland när jag sitter
för mig
själv
och tänker.
Så får jag en
känsla
av att jag
var otillräcklig
för dig.
Att allt jag
var
inte betydde
någonting.


Att jag var
som en kall
vind.
Som
svepte
förbi.
Var jag en vind?


För visst gav jag dig
skratt
när dina tårar föll.
Det har du väl inte
glömt?


För om du
har glömt
så är det ett
tecken.
På att jag
bara
var en
vind
som svepte förbi…..




Fri vers av Manal
Läst 444 gånger
Publicerad 2005-12-01 18:23



Bookmark and Share


  Nattiz
Ush..den här kändes i hjärtat..förstår känslan.. Jättefint skrivet..
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal