Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

palladium


jag skottar bort snön, strax under naveln
där som säd en gång vuxit till skörd en höst

jag ser min världs mitt, bogserar kraften där ur
upp mot revbensskog och hjärtdamm, frigör

att allt kan vara så lätt
viskar jag till mig själv
att allt kan vara så lätt

lättare än sommarljum vind från havet
lättare än en halv tum solprakt kring midjan

en höft att röra
ett hjärta att föreviga
en kyss att försegla

ett öde




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-18 23:09



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Otroligt fint -
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP