Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku Vårt liv, vårt äktenskap.



Bränt och etsat
köld regn och solsken testat
osynligt nästat




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-20 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helsnygg hopbindning med t!
2010-11-20

  Peter Matsa
Snyggt!
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP