Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön.



Räknat vidderna
-vem gör inte så

när vilda himlar välver sig och
friköpta vi går

Utan lag och mening
-sanning i vårt bröst

trumman blir vår rening det
finns liv i vår röst.

Hågen står till bättring
-rättrådighet

blot och vanlig sejd
ger det vi vet

Ja jag är en sejdare
-långt färdas min röst

min tro min vandring vidare
gehör i mitt bröst

Jag ska trumma jojken
-moder jord vill det så

Beive föd mig tolken
Lodisjädne bär mig då

Flyg mig stora världar
-vidsynthet i blick

för vackerheten sedan
skålen alltet. drick.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-20 19:15



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-11-22

  aol
bara så vackert, gillas
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP