Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryderi (enklare partier.)



Träd in med allt som famlar
jag ska vidga stigarna för dig
jag ska sprida alla vackra höstlöv
så att du kanske älskar mig.

Jag ska visa dig där jag vandrat
jag ska andas min egen ensamhet
jag ska brutna himlar evigt stänga och
jag ska vända all instängdhet

Du är rader av oändliga samband
hur tänkte du jag skulle växa med det
jag flyger över vidderna i ljuset
och jag hyser ingen hemlighet

Jag går i lampljus genom gatorna i natten
jag har ingen annan att se till
om du vill att jag ska komma över
så ska det vara det du innerst vill

jag är för dig en själ bland många andra
en sådan som fanns kvar i går
för mig är jag enkelhet i drömmen
en sådan ljuset aldrig når

Vi kan ta våra drömmar över axeln
som en ryggsäck vidare för färd
det enda jag då frågar dig
är jag resan värd.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-20 20:22



Bookmark and Share


  yta
Enormt vackert diktat skulle passa bra som en sångtext
2010-11-21

  Elaine.S VIP
Med äkta känslor griper dina ord tag, jag tycker så väldigt mycket om din dikt, vill hålla den i min famn ett tag och begrunda den.
2010-11-20

    Max Poisé
Riktigt, riktigt bra!!
2010-11-20

  Vildkärlek
fy fasen va vackert skrivet helt klart värt att läsa
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP