Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt.



Det luktar brända broar här
-sa hon
och kastade sig ut mot.

lät livet fånga henne i vardandet.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-22 21:02



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
vacker bild, som en tavla
2010-11-24

  Anders Perols
Existentialistiskt nötskal.
2010-11-22

    ej medlem längre
vilken pärla!
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP