Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Olika fönster

Prägeln av ett missbruk

står envist kvar

dagar, år och ögonblick

formar ett mönster

 

Ur nattens plåga

(ursprungets gensvar)

ser vi verkligheten idag

genom olika fönster  




Fri vers av Kalle.O
Läst 833 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2010-11-25 18:44



Bookmark and Share


  Diffusiaria
Åh, denna var träffsäker, väl skrivet!
2011-01-18

  Eva Langrath VIP
Stark, naken och ärlig text .
2010-12-08

    Lejla Huseinovic
ärlig och läsvärd
2010-12-07

  Blåbäret
förlåtelsen är som ett öppet fönster in i försoningen
och hur man än ser på det som varit får man inte glömma att se på det som är, och på det som är nytt
2010-12-02

  Maria T
Smärtsamt
Hoppas på goda drömmar
2010-11-28

  Michaela Dutius
Smärtsamt vacker
2010-11-28

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-11-26

  Bibbi VIP
Jesaja 43:16-19 och Filipperbrevet 3:13,14
2010-11-25

  ghost
Fint, och sant. Prägeln av missbruk finns alltid kvar i sinnet - men inte själva missbruket. Och det är så det ska vara.
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O