Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut.

Spara lyckans tankar
det kan komma regnig dag
då någon för dig bakåt igen
gör dig liten och svag.

Sätter dig i missmod
stjäl din lyckas lott
gråten i dig stockar sig
på kinden blir det vått

Då får man repa upp sig
se solen le, bredvid
för jämte svarta stråk
går även lyckans stig

Nej du har valt med öppna ögon
så har också jag
livet har du som du vill
i lyckan tar jag tag..




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-26 13:40



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP