Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent /inte alls.

Nu tändas tusen juleljus

fan vad jag har svårt att med att det lyser
överallt och mörkret är så

Stilla natt heliga natt

och jag kan fan inte sova jag har käkat mackor och jag
har sprungit och

Bered en väg för herran berg sjunken ljus stån opp

och jag , skit kryper efter
väggarna jag har ångesten inbäddad i venerna jag

Hej tomtegubbar slå i glasen och låt oss lustiga vara

ser spindlar kryper på väggarna skit fan
jag måste ta mig ut härifrån jag springer

Hej du vinterland nu är jag här

och jag kryper genom snön och jag orkar inget
jag faller ner i snödrivan och jag lämnar allt.




Jävla jul.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra!! Instämmer i det du förmedlar.
2010-11-26

  yta
Det var det mest absolut sannaste någon skrivit om hur Julen verkligen kan kännas som motsats till all frid och fröjd. igenkännande.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP