Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte. Kort
















Räck mig viljan

mina skor står så långt borta och


jag når dem inte än.








här är jag som en naken docka
en som vaknar till ljudet av borta
och jag har letat dig och jag
har letat gatorna tomma

Vi skulle prata och du sa ingenting
och jag är ensam här där fotspår
sa att vi var två nyss.



Jag vet inte vart men jag går och jag

är bara en liten, liten människa och mina händer är tomma
här har dagen gått ner och mina läppar är förseglade


som mitt inre rum.


Här blir inga ljus och jag är inte rädd
för här är du inte nära du är


Förgången.










Fri vers av Yrre VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-26 21:50



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Detta gjorde mycket ont, sorg och saknad väckte det hos mig. jag sänder kramar till dig från mig.
2010-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP