Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd



räds inte

kall luft jag

talar orden åt dig jag

har vilat långa nätter och
samlar


oss
som en lovikavante

tovad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-26 21:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Rader som förmedlar värme i kylan. =)
2010-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP