Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor kram!


Till Kyrius / Julklapp.



Du sanningar river där stormar yr
tar oss på ej tänkta äventyr
det finns inget som du ej vågar belysa
vi andra har bara att sitta och mysa

dagar som nätter kan vi läsa dina ord
Behöver ej sätta oss vid odukat bord
Ty orden förvaltar du väl
går rakt genom var poetsjäl!




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP