Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor Kram!!!


Till Anakreon / Julklapp.

Ständigt du påminner oss
om daglig firarglädje
och med vita skägget ditt du
påminner om tomten och släde

Du lätt burlesk roar
båd limerick och prosa
glad man är vid namnedagen
att man inte bor i trosa

Till dina ord jag ofta har
dag att tacka för
glädjen du ger var morgon
stigar skrattet gör

Så ta min klapp så liten
det bästa jag vill ge
och orden dina här på Poeter
jag alltid vill se.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP