Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor kram!


Till Peter Markurth / julklapp


Hos dig det brinner eldar
starkt du visar oss
pistolskott i kärlekens flammor
samt tomtebloss förstås

Ingen annan kan skriva så skakande
Ibland blir allt för stort
och oftast då det visar sig
varit veckans bästa du gjort

Din värld är svår att fånga
men vi ser dig här
så stor är din lysande stjärna
vi har dig så kär.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 20:20



Bookmark and Share


  peter markurth
stort tack...blir rörd...
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP