Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt. Stor kram!


Till Tussan / Julklapp

Du en vän sen länge
jag var sex år då jag såg dig först
vi var så små så små
och sexorna var störst

Jag visste inte då
hur stark du innerst inne var
att vi skulle förlora oss
och hitta oss på gamla dar

Du är den största här
ur mina ögon sett
jag kunde aldrig ana
vad livet dig förberett

Nu är du en författare
en poet och en verklig vän
Jojjo jag har alltid väntat dig
och älskar dig gör jag än.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-27 21:07



Bookmark and Share


  yta
Nej men gumman vad fint jag blir alldeles rörd tusen tack!!!
2010-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP