Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Aol /julklapp

Målar gör du, utan pensel
det vackra och, det fula i bland
du är en jag läser
när ditt namn syns i listans rand

Som du kan fläta och beröra
ibland blir jag väldigt berörd
och från det minsta lilla
har du en röst som görs sig hörd

Du läser mina texter
tack för det kära hoppets poet
här har du klappen från mig
den är din i evighet




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-27 22:11



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Ja, visst berör vår vän "aol" med sina underbara texter! Din hyllning till honom blir till en jättemysig julklapp som räcker året om:-)))
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP