Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid.


Till Bim /Julklapp

Bim du var en skrivarvän
att skriva var gör väldigt ont
för utan dig har poeter
faktiskt blivit väldigt tomt

Detta året blev ditt sista
men minns dig gör vi alla
och för dig, endast dig ska
tusen stjärnebloss falla

Vila i den frid du fick
den dagen du gick bort
och vi andra ska nu minnas
att dagen kan bli kort

Ta hand om dig och vi ska ta hand
om varandra
så att vi i jämnmod leva ska
som du, i vänskap vandra




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-27 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja! vilken fin dikt till Bim! Hon är saknad varje dag. Hennes livsglädje följer mig och jag är tacksam.
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP