Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Camilla / Julklapp

Camilla livet ska ta dig
en dag blir det din död
men hoppas då du ska minnas
det vackra livet bjöd

För livet är en vandring
mellan sorg och vackra ord
och glädje som kan visa sig
under vår vandring på vår jord

Du skriver varmt berörande
jag har knappt lärt känna jaget ditt
men klart du ska få av mig
julrimmet mitt.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-27 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP