Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stor kram!


Till Peter Matsa/ Julklapp

Somliga har en bild i vart ord
målar sagor så rena och sanna
ivrigt man läser varje rad och
undrar vart hän man ska hamna

Så märkligt nära texter blir
ditt arv syns så väl när du skriver
I bland undrar jag hur mycket du kan
vad det är som berättelsen driver

Men oftast så struntar jag lite i det
läsningen är nog i sig
Så här kära Peter har du ett tack
som en julhälsning i från mig.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-30 07:04



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Bällingskor o dunjackor
he bare å slänga
nysta upp dina yllestrumpor
o återvinn din jörnkänga

för varför bära rävpälsboa
när Yrre
skriver folk så varma o goa

?
2010-11-30

  Junitvillingen
Så vackert du poetar till din vän! En julklapp som han lär bli innerligt glad för! Dessutom fint flyt i texten tack vare att du behärskar rimtekniken fullt ut. Applåder!:-)
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP