Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till A touch of an Angel / Julklapp.


Du äger en förmåga
som jag sorgligt nog inte har
Du skriver som en ängel
som livet bar

Sorg har du fått möta
men ändå vet du hur
att famna hela livet
natt som dag i ur och skur

Ett solvarmt leende möter
den som till dig går in
av dina ord man nästan alltid blir
lättad i sitt sinn

Så här du himmelens gåva
får du skrivarvingar att bära
A touch of an Angel av dig
har vi mycket att lära.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-30 07:11



Bookmark and Share


  ULJO
En alldelses enastående julklapp till någon som verkligen förtjänar det.
2010-11-30

  Junitvillingen
Åhhh nu blir jag så berörd ända in i hjärteroten...tårar faller...denna text var en sådan överraskning att den kommer att lysa upp varje mörk vinterdag! Underbara skrivarvännen, vad ska jag säga? Blir nästintill mållös, detta är den finaste dikt jag någonsin fått...TACK du kärleksfulla pärla, det blir givetvis det allra vackraste glitterbokmärket & en plats för evigt i mitt hjärtas djup. *Kram*
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP