Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Puss!


Till Fr!da/ Julklapp



Du är en saga
berättad för mig
du är verkligheten som jag lever
ändå dina fotspår långt bort
ifrån mig leder.

Så ska det vara livet är
blått år och hädanfärd
Att älska dig är en del av
allting som jag bär.

Snart mitt hjärta kommer du hem
vi är många som väntar på dig
Dotter Dotter saknad är du men
kanske allra mest av mig.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-30 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP