Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kraaaaaaaaaamar om!


Till Calin /Julklapp



Det var någonstans på en flygtur
jag först läste dig
ja, det var du som skrev om den
den berörde mig

Därefter läste jag allt
av dig mina ögon kom över
dina texter är sådana som
sådana som jag behöver

Sedan blev du kram och puss
en vän av av sällsamt slag
att se dig här på poeter
var som en del utav ett andetag

Dina tofflor och tokiga liknelser
blev allvar en natt utan slut
Du stod vid min sida
tills gråten ebbat ut

Calin du är mig nära
på ett vis så älskar jag dig
än fast jag aldrig har sett dig
du har aldrig heller sett mig.

Tack känns fjuttigt att säga
för att det finns underbara som du
en kyss och en klapp på kinden
med mina ord får du nu.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-30 11:13



Bookmark and Share


    Calin
Kärlek tillbaka. Oerhörda mängder av kärlek tillbaka.Den finaste julklappen i år. Kramar hårt och innerligt.
2010-11-30

    Max Poisé
Skriver under denna julklapp, hon har fler beundrar som bara älskar henne!
2010-11-30

  ULJO
En fin julklapp du sänder till en okänd skrivarvän
2010-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP