Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Lyckeli /Julklapp.



Det är härligt hur du
förstummar mig
ofta stilla inför raderna dina

Aldrig verkar orden sinka dig
aldrig ge de upp
eller sina.

Berörande förgörande målande
och sköra
Lyckeli hur du än skriver
lyckas orden dina störa

Få poeter närmar sig som du
innanför skal som vi alla byggt
detta trots att du finns på etern
och vi framför datorn tryggt

Framför här enkel poesi
som ett tack för att du delar med oss
Ta emot en guldig stjärna
och ett gnistrande tomtebloss.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-01 07:20



Bookmark and Share


  lyckeli
En förtidig, ljuvlans julklapp att ta emot. Hoppas att min tackkram tar
sin väg genom etern till dig lika varm som detta fina gjorde mig! Tack!
2010-12-01

  Junitvillingen
Underbar dikt till din skrivarvän - hon lär bli själaglad för en julklapp inlindad i så vackert julpapper!!:-)))
2010-12-01

  Peter Matsa
Det var en klockren och fin julklapp!
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP