Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
burr. mäh. skoj. ohoj.


Gradvis.



Knarra mina steg
gör mej varm
öka omloppet
gör mej varm
fånga ångan
gör mej varm


Det är tjugotusen
svidande grader kvar

till vår

Gör mej varm






Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-01 20:11



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
åk skidor!
Eller ja... det är inte alltid kramarna kan beställas fram.
2010-12-01

  Bjarne Nordbö
Så omedelbar i sin enkelhet. Tycker mycket om.
2010-12-01

  Ola Rydberg
Riktigt bra

gillade speciellt
(Det är tjugotusen svidande grader kvar
till vår

gör mej varm)
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson