Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sant

Det är sant
jag önskar dig all lycka
I ditt liv.

Fast om mitt hjärta brister
Fast om mina tårar rinner

Det är sant
jag vill att du ska
skratta och le.

Fast om det innebär med någon annan.
Fast om det innebär att jag inte är din lycka.

Det är sant
Jag vill att du ska älska
och bli älskad.

Fast om det inte är mig du vill ha.
Fast om det inte är mig du vill älska.




Fri vers av Manal
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-07-11 01:26



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
nu...detta är ord som är svåra att säga...Bra skrivet. Kram
2004-07-16

    Agneta VIP
igen den känslan alltför väl.. :) Fint skrivet
2004-07-11

  Martin VIP
...att det kan kännas så. Och det är bra fast det är jobbigt! Tack!
2004-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal