Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlighet


Mina vänner knackar på min dörr,
de behöver prata ut.
De sätter sig ner på den vanliga platsen,
de börjar prata.

Mina vänner litar på mig så väl,
de hör alltid av sig.
De vet att jag alltid finns för dem,
att jag hälsar dem med öppna famnar.

Mina vänner säger att jag är en Ängel,
att jag alltid vakar över dem.
Jag finns hos dem dag som natt
men det finns en sak de inte vet.

Jag har en liten hemlighet inombords,
jag vet inte hur jag ska berätta den.
Min hemlighet är svår att berätta.
men jag måste nog försöka.

De berättar allt för mig,
så det är nog dags att öppna mig.
Min hemlighet ska jag nu del med,
mina bästa vänner.




Fri vers av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2004-07-11 02:01



Bookmark and Share


  Apetass
nyfiken ju! Det är alltid svårt att berätta en hemlighet, extra svårt är det när andra brukar öppna sig för en själv, då kan man lätt framstå som falsk: "varför har inte sagt något tidigare?", även om man inte är det. Lycka till!
2004-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal