Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinna ( som eld, son)


Vaknade

med käftsmällen
genom hjärtat

ville inte ville allting annat

stegen.
I min mage samsas ovädersmolnen ihop och
mina lungor väjer inför andetagen.

Ett och ett i sänder.

Tror du att jag backar tror du att jag lägger locket på? Då tror du om mig
som havet inför kylan som lägger isar

så tunt så tunt.

Jag har dig inför mina ögon.
Jag vill inte se jag ser ser ser.

Har du inte vägen framför går du inte?

Och det vrider sig i magen

inte. Inte igen.

Och man står där i yrsnön med bara händer och kylan
äter sig in.

Bara.

Vi kan ensamma stå så.

som speglar de dagar som faller.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-04 21:38



Bookmark and Share


  yta
Hjärtat jag skriver det igen jag lider med er jag ryser av det kalla hårda. Den verkligheten du behöver se.
2010-12-06

  ©Anniz
Ryser riktigt när jag läser denna texten.
Det får känslorna tillbaka över misstag jag gjort den senaste tiden.

Men de gör mig inte ledsen utan det får mig att tänka efter.
Jag kanske inte bara ska skylla på mig, utan kanske på de i min omgivning som inte såg sanningen...
Jag får tänka vidare på det ett slag :)

Tack kära du ♥
2010-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP