Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kram!


Till Sturesdotter/Julklapp

Mästare på korta rader
som får en att bryta i hop
mästare på svaren som får en
att kliva upp ur en grop

du är nära och orden röjer
en varsam allvarets blick
du har orden om dig
de som jag aldrig fick

nära men ändå långt borta
vill jag ändå här ge
min tacksamhet i etern
ta emot om jag får be




Fri vers av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-04 21:43



Bookmark and Share


  Sturesdotter
ÅH!!!! Du underbara; TACK!!! Sicken tur att jag loggar in ibland...jag blir så rörd och glad att jag har dig!

Underbara rader som hamnar mitt i hjärtetrakten!

Vissa människor bara ÄR kvar inom en
såna som du...

Varm kram!
2010-12-09

  Grävling
Vilken fin idé, att skriva julklappstexter till poeter man uppskattar här. Skulle du ha något emot om jag lånar idén litegrann och försöker skriva dikter till/om de poeter jag uppskattar?
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP