Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min son har återtagit sitt missbruk


Brunnen.

Man har sagt att granen är grön tills vätan tryter

hur ska jag vätska mig

hur ska jag.

Här har klockan sinat slag
och hjärtat


Bryt upp isarna för kylans skull

ingen vill korsa isar då

Och jag ömsom skakar

ömsom förbannar

livets förbarmande

Hukad genom gråt.

Hopplös.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-04 23:15



Bookmark and Share


    Cryla
Ibland önskar man att man kunde förändra världen så att den alltid vore vacker att skåda. Ibland önskar man att man kunde förändra tillvaron så att människor fick vara lyckliga. Jag känner dig inte men dina dikter talar så att det gör ont i det lilla fågelbröst jag trots allt äger. Önskar dig all styrka att orka.
2010-12-07

  yta
Men älskade hjärtat vad ska jag skriva annat än att jag lider med er.
2010-12-06

  etthjärtaäralltidrött
Ryser, kram kära du, kram!
2010-12-05

  Elaine.S VIP
Inledningen talar sitt tydliga språk, ord att uppröras över...missbruk är ett elände.
2010-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP