Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt (böjd)





Brusten, som en mark i träda
uppbruten
fårad, ärrad

Slagen till skördar

om jag finge fråga, vilka?

Trädad mark, vilka frukter kan givas där?

Jag är barskrapad, stum.

förbrukad.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-04 23:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
där är vi så ofta

men i dina ord

andas din så stora kärlek
din innerlighet
ömhet

allt vilket är gott

tack att du är

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Kram

Själsöga
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP