Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på min son där han nu är och vad han gör och att sanningar är frusna och kalla.


Lämnar hjärta.

Mjuk som snö
din lilla mun mot kind

din lilla hand som håller hårt
i mina vuxna sanningshänder

-finns tomten?

-jo






Och det är där i lilla lögnen vi formar hopp
som sedan inte syns i stora ögon

Jo tomten finns, säger jag men,

du vet.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-06 13:50



Bookmark and Share


  Ritva
Bra innehåll! Men viissstt ..det finns Tomten, den där äkta från Finland, Rovaniemi. Vi finnar har den iaf där i Finland. *Garanti* för oss finnar.,
men ni svenskar är ju så nära, så kanske det blir sannt för er oxå.
Gillar din text.
2010-12-07

    Tea Alex
Tomten finns visst! Så det så!
2010-12-07

  yta
Jag tror att den lögnen är den mest tillåtna lögnen. Just för att den är så viktig för barnen. Att få se fram emot hoppas på och längta efter. Väldigt igenkännande
2010-12-06

  Peter Matsa
Vill man, så finns han. Ett outtalat kontrakt mellan vuxna och barn.
2010-12-06

  ULJO
Så länge barnasinnet är kvar inom oss, finns tomten, eller hur?
2010-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP