Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kände dig!

Kan jag komma in
vänta på taxin här?
Jag sa ja
Jag kände dig väl

Du skojade och skrattade
du gav mig en grogg
Jag sa ja
Jag kände dig väl

Du tog på mig, tafsade
slet av mig tröjan
Jag sa nej
Jag kände dig

Du slog mig i ansiktet
spräckte min läpp
Jag skrek nej
Jag kände dig inte

Jag var fast under dig
fick blåmärken på min kropp
Jag bad nej
Jag kände dig inte

Du knäckte mitt näsben
tvingade mig stilla
Jag grät nej
Jag kände dig inte

Du tryckte en kniv mellan låren
tvingade isär mina ben
Jag viskade nej
Jag kände dig inte

Du spräckte min mödomshinna
och dreglade på mig
Jag sa inget
Jag kände dig

Du gick din väg, skrattade
lämnade mig blödande
Jag tänkte nej
Jag kände dig

Jag hade ont överallt
kröp till badkaret.
Jag viskade nej
Jag kände dig

Skrubbade mig fast det sved
trodde jag skulle dö
Jag grät nej
Jag kände dig väl

Du var satan på jorden
jag var ingenting
Jag sa nej!
Jag kände dig väl!




Fri vers av Joytan
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 02:07



Bookmark and Share


  Ari Viklund
sitter nu, helt stelfrusen, på min
stol, är helt chockad av dina ord.
ner i en fuktig och iskall håla och
släng nyckeln är min enda tanke
2011-01-25

  LassO
"nu känner du han bättre" :(
2011-01-04

  wildrose
Åh nej!

Vilken jobbig text!
Men otroligt bar skrivet!
2010-12-09

  Niara
känns fel att applådera, men det var bra skrivet om något fruktansvärt. Den som kan skriva så är "någonting", eller snarare en "någon", inget ting alls. Så kanske det blev väldigt rätt där.. att personen som upplever det är ingenting.. INGET TING. Snurrig kommentar. Men tack för läsvärd text.
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Joytan