Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er andra/Julklapp

Jo, jag har många kvar att skriva om
men orden har tatt slut
och närmre kommer dagen då
alla klappar ska delas ut

En del känner jag mindre bra
andra ingenting
det är också orsak till
min slutklockas pling

Men inte desto mindre
njuter jag av det
ni alla plitar ner här
ord är det vackraste jag vet

Så ha tack och jag ska tända stjärnor
i mitt hjärta varje dag för er
ni osynliga nätvänner
Till Er innerligt En God Jul jag ber.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-07 06:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En riktigt god jultid önskar jag dig, du ord-älskande människa:))
2010-12-08

  yta
Vad fint skrivet. Du har ett hjärta av guld. och ord likaså
2010-12-07

    ej medlem längre
en innerlig och God Jul önskar jag dig!
2010-12-07

  ULJO
En fin hyllning till den dolda skaran, vackert.
2010-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP