Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småleende.




Vi ska ta vägar om oss

Redan spanar orren i toppen och stegen

nalkas närmre.

Vinteränglarna i snön andas vidare.

Vi är ju dem som får vingarna att
stiga.

Dina djupa andetag som kylan fångar.

Små korta puffar av att jag

rör vid dig.

Och blickarna.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-08 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP